fbpx
politica de livrare si retur pagalou

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumparatorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat.

Taxa de transport este de 20 RON. Comenzile peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuită.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

POLITICA DE RETUR

Daca nu sunteti multumiti de produs, îl puteti returna în termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestuia fiind rambursată, exceptand costurile de transport.

  • Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate,  lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale,produsele care prezinta semne de uzura cum ar fi zgârietură, lovitură, mușcătură sau pată.
  • Returul va fi expediat în ambalaje care să asigure securitatea transportului, iar costul transportului va fi suportat de către client.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail orders@pagalou.com, unde vor specifica următoarele:

  •  numărul comenzii
  •  produsul/produsele pe care doresc să le returneze
  • cont IBAN pentru rambursare

Pentru plățile cu cardul, în caz de retur/anulare, banii se restituie doar prin refund pe același card cu care a fost efectuata plata.