fbpx

Jucarii din lemn

Povestea jucariilor Pagalou

Maria Montessori, care pus bazele metodei de educatie cu acelasi nume, a descoperit ca cei mici invata cel mai bine atunci cand simturile lor sunt angajate intr-o activitate de invatare.

Copilul, pentru Montessori, este un „explorator senzorial”. Aceasta teorie sta la baza dezvoltarii jucariilor din lemn Pagalou. Toate jucariile au atat scop educativ cat si distractiv. Datorita materialelor naturale cat si a texturilor diferite, copii vor invata atat sa clasifice, sa ordoneze, sa diferentieze pe baza caracteristicilor de diferite tipuri cat si sa se cunoasca pe ei insisi, prin descoperirea coordonarii si concentrarii.

Jucariile din lemn Pagalou sunt lucrate manual, sunt facute sa dureze si sa aduca fericire cat mai multor generatii de copii. In Australia, jucaria ABC, care imbina cunoasterea alfabetului cu ideea de puzzle este considerata mostenire de familie. Cu cat mai multe generatii s-au jucat cu ea, cu atat jucaria devine mai valoroasa.

Aceasta poveste ne-a inspirat sa cream jucarii de calitate, ecologice si sustenabile cu ajutorul carora copii dumneavoastra, dar si generatiile viitoare, sa descopere bucuria de a invata prin joaca.

Jucarii colorate pentru copii

De ce jucarii din lemn Pagalou

Educatie

Consideram ca experientele tactile si senzoriale sunt metode prin care copii invata si retin cel mai usor lucruri noi, iar jucariile din lemn Pagalou recreeaza aceste experiente intr-o maniera distractiva.

Calitate

Calitatea si atentia in procesul de productie sunt importante in experienta pe care copilul o are cu jucariile din lemn si sunt dovedite in timp, prin transmiterea jucariilor din generatie in generatie.

Ecologic

Folosim vopsele botanice, lac natural si ulei organic de in pentru ca ne pasa de siguranta si sanatatea copiilor dumneavoastra. Astfel, experienta copilului cu jucariile Pagalou va fi una distractiva si sigura in acelasi timp.

Jucarii din lemn

Verifica oferta de jucarii din lemn de la Pagalou si ajuta-ti copilul sa cunoasca lumea intr-o maniera diferita de cea abordata prin educatia traditionala.