fbpx

Metode de plata disponibile:

  • Plata ramburs – prin firma de curierat
  • Plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra – in urmatoarele conditii:

Plata online se realizeaza in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informațiilor dvs. este garantata de faptul că PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele PAGALOU.

Produsele se livreaza de catre vanzator, direct la domiciliul cumparatorului / adresa specificata de acesta.

Transportul se asigura prin colaborarea cu urmatoarele companii DPD, Urgent curier,Fan curier si Sameday.

Taxa de transport este de 20 RON. Comenzile peste 300 de lei beneficiază de livrare gratuita.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui sa ajunga la dumneavoastra in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei locale in vigoare.

*Pagalou nu isi asuma intarzierile in livrarea comenzilor datorate unei adrese de livrare furnizate in mod eronat de catre client.

Daca nu sunteti multumiti de produs, il puteti returna în termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestuia fiind rambursata, exceptand costurile de transport.

–   Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale, produsele care prezinta semne de uzura cum ar fi zgarietura, lovitura, muscatura sau pata.

–  Returul va fi expediat in ambalaje care sa asigure securitatea transportului, iar costul transportului va fi suportat de catre client.

Inainte de a returna produsele, clientii trebuie sa notifice prealabil comerciantul in scris catre adresa de e-mail orders@pagalou.com, unde vor specifica următoarele:

–   numarul comenzii

–   produsul/produsele pe care doresc sa le returneze

–   cont IBAN pentru rambursare

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.